İLAHİYAT FAKÜLTESİ

ÜNİVERSİTE ADAYLARININ 2020 YKS’DEKİ TERCİHİ ODÜ İLAHİYAT OLDU.

Eğitim öğretime başladığı 2015 yılından itibaren başarı grafiğini her geçen gün yükselten 2019 yılında ilk mezunlarını veren Ordu Üniversitesi İlahiyat Fakültesi 2020 yılında da üniversite adaylarının tercih ettikleri fakülteler arasında ön sırlarda yer aldı.

Türkiye genelinde İlahiyat Fakülteleri ve İslami ilimler Fakültelerinin yer aldığı puan sıralamasında Ordu Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Karadeniz Bölgesinde en çok tercih edilen 3. Fakülte oldu. Türkiye Geneli 89 Fakültenin yer aldığı puan sırlamasında ise Ordu Üniversitesi İlahiyat Fakültesi 29. sırada yer alarak başarısını sürdürdü.

Yüksek Öğretim Kurulu Tarafından 2020 yılı için tahsis edilen 100 kişilik kontenjan tamamıyla dolduran Ordu Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Eğitim-öğretim altyapısını her geçen gün güçlendirerek emin adımlarla öğrencilerini geleceğe hazırlanmaktadır.

Eklenme Tarihi : 04-09-2020 14:17:56