İLAHİYAT FAKÜLTESİ

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Ders Seçimi Hakkında

Ders kayıtları 22 Şubat 1 Mart tarihleri arasında yapılacaktır. Danışman onayları 5 Mart'a kadar devam edecektir.

Ders seçiminde öğrenciler şu hususlara dikkat etmelidir:

1- Ders seçimleri ekteki eğitim-öğretim müfredatına göre yapılmalıdır. Buna göre eksik ders seçilmemelidir.

2- Ders seçimleri sınıf danışmanı ile koordineli bir şekilde yürütülmelidir.

3-Öğrenciler ders seçimlerinden kendileri sorumludur.

4-Mecburi durumlar dışında öğrencilerin ekle-sil yapmalarına izin verilmeyecektir.

5-Ekle-Sil haftasında ders değiştirmek isteyen  öğrenciler aşağıdaki formu doldurmaları posta yoluyla öğrenci işlerine veya e posta yoluyla taranmış bir şekilde danışmanına gönderecektir. Fotoğraf çekilerek gönderilen formlar geçersiz sayılacaktır.

6- Danışman Listesi:

1.Sınıf Arş. Gör. Raziye SAYAR                   raziyesayar@odu.edu.tr

2.Sınıf Arş. Gör. Hamide Hale GÖK              haleerdem@odu.edu.tr

3.Sınıf Arş. Gör. Samet KARAHÜSEYİN          sametkarahuseyin@odu.edu.tr

4.Sınıf Arş. Gör. Aslınur ÖZCAN KOCABEY      aslinurozcan@odu.edu.tr

Form: EKLE SİL

Müfredat :2016-2017 Eğitim - Öğretim Dönemi ve Sonrası Dönem Girişliler  için Uygulanacak Müfredat

Seçmeli Dersler: Secmeli_Ders_Listesi

Eklenme Tarihi : 03-02-2021 16:01:52