ÖĞRETMENLİK UYGULAMASI HAKKINDA...!!!

Kahramanmaraş merkezli deprem afeti nedeniyle  2022-2023 Eğitim ve Öğretim Yılı Bahar Dönemi’ne mahsus olmak üzere; “Öğretmenlik Uygulaması II” dersinin ilk ve ortaöğretim kurumlarının açık olduğu dönemde yapılması gerektiği dikkate alınarak, Yükseköğretim kurumlarımızdaki öğretmenlik programları, rehberlik ve psikolojik danışmanlık programı ile ilahiyat programlarının son sınıf öğrencileri (Öğretmenlik Uygulaması II dersine kayıtlı öğrenciler) talepleri halinde bu derse halihazırda bulundukları illerdeki üniversitelerde devam edebileceklerdir.

Bu nedenle Öğretmenlik Uygulaması II dersini Ordu Üniversitesi’nde öğrenim görmekte olup başka şehirdeki bir üniversiteye almayı talep eden öğrencilerin ekte sunulan dilekçeyi (Dilekçe I) doldurarak Ordu Üniversitesi İlâhiyat Fakültesi öğrenci işleri mail adresine göndermeleri gerekmektedir.

Öğretmenlik Uygulaması II dersi için diğer üniversitelerden Ordu Üniversitesi’ne geçmeyi talep eden öğrencilerin en geç 1 Mart 2023 tarihine kadar ekte sunulan dilekçeyi (Dilekçe II) doldurarak Ordu Üniversitesi İlâhiyat Fakültesi öğrenci işlerine elden teslim etmeleri gerekmektedir.

FAKÜLTEMİZ İLETİŞİM BİLGİLERİ

E-Posta : ilahiyat@odu.edu.tr