2023 YKS İLE YERLEŞEN ÖĞRENCİLER İÇİN KAYIT İŞLEMLERİ

Kayıt Duyurusu

Elektronik kaydı tercih etmeyen veya zorunlu nedenlerle elektronik kaydı yapılmayan öğrencilerimiz Fakültemize aşağıdaki belgeleri doldurarak teslim etmeleri gerekmektedir.

28 Ağustos-1 Eylül 2023 tarihleri arasında (mesai saatleri içerisinde) şahsen başvurarak kayıtlarını yaptırmak zorundadır.

KAYIT İÇİN İSTENİLEN  BELGELER

• ÖSYM’nin web sayfasından alınacak olan sınav sonuç belgesinin çıktısı.
  • Adayın mezun olduğu ortaöğretim kurumundan aldığı diplomanın aslı veya onaylı örneği ya da yeni tarihli mezuniyet belgesi,
  • 6 adet 4,5 x 6 (cm) ebadında vesikalık fotoğraf, (Fotoğraflar son altı ay içinde, önden, adayı kolaylıkla tanıtabilecek şekilde çekilmiş olmalıdır.)
  • Nüfus Cüzdanı fotokopisi, (Kayıt esnasında Üniversitemiz yetkileri tarafından onaylanacaktır),
  • Askerlik Durum Belgesi (28 yaşını doldurmuş erkek adaylardan istenecektir.)
  • Kayıt için aşağıda belirtilen formlar doldurularak Birim Öğrenci İşleri Bürolarına teslim edilecektir. ( Formlar Bilgisayar Ortamında veya Tükenmez Kalem ile Doldurulabilir)
  • Öğrenci Tanıtım, Beyan ve Kayıt Formu (Doldurulması Zorunlu)
  • Yabancı Dil Muafiyet Sınavı Başvuru Dilekçesi (Sınava Katılmak İsteyenler doldurmalıdır.)
  • Muafiyet Dilekçesi (Daha önce başka bir yükseköğretim kurumunda öğrenim görenler için isteğe bağlıdır.)

Eklenme Tarihi : 22-08-2023 16:30:02