İLAHİYAT

27.DEKANLAR KONSEYİ TOPLANTISI

İlahiyat ve İslami ilimler fakülteleri dekanlarının bir araya gelerek gerçekleştirdikleri Dekanlar Konseyi toplantısının 27.cisi Ordu'da gerçekleştirildi. Toplantıya Türkiye'deki ilahiyat fakülte dekanlarının yanı sıra Kıbrıs ve Azez  İlahiyat/İslami ilimler Fakültelerinin dekanları da katıldı. Toplantıya Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet BAHÇEKAPILI, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa ALİŞARLI,  Din Öğretimi Genel Müdürü Mehmet Nezir GÜL, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi GÜLER ve Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali ERBAŞ online olarak katılım gerçekleştirdi. Toplantının öğleden sonraki oturumunda Prof .Dr. Hüsnü Ezber BODUR tarafından "Geçmişin Işığında Dini Hayatın Geleceği" isimli konuşma, Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali AKDOĞAN moderatörlüğünde  gerçekleştirildi. Toplantının ikinci oturumunda  Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi dekanı "İlahiyat ve İslami İlimler Fakültelerinin Müfredatlarının Değerlendirilmesi: Teklifler, Öneriler" isimli konuşmasını Yalova Üniversitesi Rektörü  Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı moderatörlüğünde gerçekleştirdi. Son bölümde ise İlahiyat/İslami İlimler Dekanlar konseyi üyelerinin seçimi ile toplantı sona erdi.

Eklenme Tarihi : 05-08-2022 11:36:23