İLAHİYAT

Rektörümüz Prof.Dr. Ali AKDOĞAN Fakültemize Çalışma Ziyareti Gerçekleştirdi

Üniversitemiz Rektörü ve İlahiyat Fakültesi Dekan Vekili Sayın Prof. Dr. Ali AKDOĞAN Fakültemizi ziyaret ederek yeni ders dönemi hazırlıklarını yerinde inceledi. Akademik ve İdari personel ile bir araya geldi.

İlk olarak İlahiyat Fakültesi içinde bulunan kantin alanını inceleyen Prof. Dr. Ali AKDOĞAN, göreve geldiği günden itibaren öğrencilerin sosyal imkanlara erişmesine çok büyük önem verdiğini belirterek Fakülte binasında  en kısa sürede kantin hizmeti verileceğini ifade etti. İlahiyat Fakültesi Öğrencilerinin  Arapça öğrenmelerini kolaylaştırmak konuşma  yeteneklerini geliştirmek amacıyla  oluşturulan  Arapça kafe ve Dil Laboratuvarını yakından inceleyen AKDOĞAN Fakülte tarafından öğrencilere sağlanan dil öğrenme imkanının öğrencilerimizin mesleki gelişimi açısından  çok büyük önemi olduğunu, öğrencilerin kendilerine sağlanan  imkanları  en iyi şekilde değerlendirerek   kendini sürekli geliştiren çağın gerektirdiği yetenek ve donanımlara sahip olan bireyler olarak mezun olmaları  Fakültemizin birinci önceliği arasında yer aldığını vurgulamış  Ordu Üniversitesi öğrencilerine sunduğu imkanlarını her geçen gün arttırdığını  ifade etmiştir. 

Rektörümüz aynı zamanda Dekan vekilimiz Sayın Prof. Dr. Ali AKDOĞAN Akademik ve İdari Personelin çalışma alanlarını ayrı ayrı ziyaret ederek Akademik Personelden  2019-2020 Bahar dönemi hazırlıkları hakkında detaylı bilgi aldı.

 


Eklenme Tarihi : 06-02-2020 10:35:52